Stravování

OBECNÉ  INFORMACE  KE  STRAVOVÁNÍ

pro pobyty skupin

KRUH PŘÁTEL BRUNA GRÖNINGA

V KARLOVÝCH VARECH

V HOTELU

JEAN DE CARRO

na adrese Stezka Jeana de Carro 4-6

  • Skupiny s programem Kruhu přátel Bruna Gröninga mají v ceně pobytu polopenzi, to jest snídaně a večeře.
  • Hosté začínají svůj program večeří a svůj pobyt končí snídaní.
  • Všechny pokrmy jsou velmi chutné a denně čerstvě připravované.
  • Snídaně i večeře jsou podávané v Restauraci v I. patře.

SNÍDANĚ – jsou podávány formou švédského stolu:

  • K dispozici jsou nealko nápoje, káva, čaj.
  • Teplý buffet  –  vařené nebo pečené párky, klobásy, míchaná vejce, vařená vejce  nebo volská oka, vařené obilné kaše apod.
  • Studený buffet  –  variace salámů, šunky, krájených sýrů, měkkých sýrů apod.
  • Zeleninové a ovocné saláty.
  • Pečivo, buchty, koláče, dezerty.
  • Suché plody, marmeláda, džemy, med, sušené vločky a další sušené produkty.

VEČEŘE  – jsou servírovány a zanášeny obsluhou přímo hostovi podle jeho výběru.

  • Večeře si hosté vyberou z připravené nabídky předem na celý pobyt v den příjezdu.
  • Hosté budou mít možnost vybrat si z nabídky jídel české a mezinárodní kuchyně. (Příklad menu uvedeme pro orientaci v rámci této nabídky – viz dále….)
  • Nápoje k večeři jsou v ceně a jedná se o nealko nápoje z nápojového automatu anebo jakékoliv nápoje je možno zakoupit u obsluhy.
  • Večeře v den příjezdu je koncipována co možná nejuniverzálněji tak, aby vyhověla chuťově co největšímu počtu osob.
  • Polévka – dle denní nabídky a sezony.
  • Hlavní chod – přírodní kuřecí plátek s teplou zeleninou, dušená rýže, domácí zákusek.

V průběhu dne mohou hosté využít pro jakékoliv občerstvení Restauraci v přízemí nebo posedět na Vyhlídkové terase.

NÁVRH MENU

pro

SKUPINU KRUHU PŘÁTEL BRUNA GRÖNINGA

Večeře si hosté vyberou z připravené nabídky předem na celý pobyt v den příjezdu.
Nealko nápoje, káva, čaj z nápojového automatu jsou k večeři v ceně.

1. DEN – příjezd – bez výběru

  • Polévka dle denní nabídky
  • Hlavní chod: Přírodní kuřecí plátek s teplou zeleninou, dušená rýže, zeleninový salát nebo kompot
  • Moučník

2. DEN

  • Polévka dle denní nabídky
  • Hlavní chod:
  1. Vepřový guláš s houskovým knedlíkem, zeleninový salát nebo kompot
  2. Kuřecí řízečky s bramborovou kaší, zeleninový salát nebo kompot
  3. Houbové rizoto se sýrem, zeleninový salát nebo kompot
  • Moučník

3. DEN

  • Polévka dle denní nabídky
  • Hlavní chod:
  1. Uzené maso, špenát, bramborový knedlík, zeleninový salát nebo kompot
  2. Kuřecí kousky s česnekem a farfalle, zeleninový salát
  3. Ovocné knedlíky se smetanou, zeleninový salát nebo kompot
  • Moučník

4. DEN

  • Polévka dle denní nabídky
  • Hlavní chod:
  1. Kuřecí stehno pečené, šťouchaný brambor, zeleninový salát nebo kompot
  2. Gnocchi s kuřecím masem, špenátem, smetanou, zeleninový salát
  3. Vepřový plátek na houbách a rýže, zeleninový salát nebo kompot
  • Moučník