

OBECNÉ INFORMACE KE STRAVOVÁNÍ
pro pobyty skupin
KRUH PŘÁTEL BRUNA GRÖNINGA
V KARLOVÝCH VARECH
V HOTELU
JEAN DE CARRO
na adrese Stezka Jeana de Carro 4-6
- Skupiny s programem Kruhu přátel Bruna Gröninga mají v ceně pobytu polopenzi, to jest snídaně a večeře.
- Hosté začínají svůj program večeří a svůj pobyt končí snídaní.
- Všechny pokrmy jsou velmi chutné a denně čerstvě připravované.
- Snídaně i večeře jsou podávané v Restauraci v I. patře.
SNÍDANĚ – jsou podávány formou švédského stolu:
- K dispozici jsou nealko nápoje, káva, čaj.
- Teplý buffet – vařené nebo pečené párky, klobásy, míchaná vejce, vařená vejce nebo volská oka, vařené obilné kaše apod.
- Studený buffet – variace salámů, šunky, krájených sýrů, měkkých sýrů apod.
- Zeleninové a ovocné saláty.
- Pečivo, buchty, koláče, dezerty.
- Suché plody, marmeláda, džemy, med, sušené vločky a další sušené produkty.
VEČEŘE – jsou servírovány a zanášeny obsluhou přímo hostovi podle jeho výběru.
- Večeře si hosté vyberou z připravené nabídky předem na celý pobyt v den příjezdu.
- Hosté budou mít možnost vybrat si z nabídky jídel české a mezinárodní kuchyně. (Příklad menu uvedeme pro orientaci v rámci této nabídky – viz dále….)
- Nápoje k večeři jsou v ceně a jedná se o nealko nápoje z nápojového automatu anebo jakékoliv nápoje je možno zakoupit u obsluhy.
- Večeře v den příjezdu je koncipována co možná nejuniverzálněji tak, aby vyhověla chuťově co největšímu počtu osob.
- Polévka – dle denní nabídky a sezony.
- Hlavní chod – přírodní kuřecí plátek s teplou zeleninou, dušená rýže, domácí zákusek.
V průběhu dne mohou hosté využít pro jakékoliv občerstvení Restauraci v přízemí nebo posedět na Vyhlídkové terase.

NÁVRH MENU
pro
SKUPINU KRUHU PŘÁTEL BRUNA GRÖNINGA
Večeře si hosté vyberou z připravené nabídky předem na celý pobyt v den příjezdu.
Nealko nápoje, káva, čaj z nápojového automatu jsou k večeři v ceně.
1. DEN – příjezd – bez výběru
- Polévka dle denní nabídky
- Hlavní chod: Přírodní kuřecí plátek s teplou zeleninou, dušená rýže, zeleninový salát nebo kompot
- Moučník
2. DEN
- Polévka dle denní nabídky
- Hlavní chod:
- Vepřový guláš s houskovým knedlíkem, zeleninový salát nebo kompot
- Kuřecí řízečky s bramborovou kaší, zeleninový salát nebo kompot
- Houbové rizoto se sýrem, zeleninový salát nebo kompot
- Moučník
3. DEN
- Polévka dle denní nabídky
- Hlavní chod:
- Uzené maso, špenát, bramborový knedlík, zeleninový salát nebo kompot
- Kuřecí kousky s česnekem a farfalle, zeleninový salát
- Ovocné knedlíky se smetanou, zeleninový salát nebo kompot
- Moučník
4. DEN
- Polévka dle denní nabídky
- Hlavní chod:
- Kuřecí stehno pečené, šťouchaný brambor, zeleninový salát nebo kompot
- Gnocchi s kuřecím masem, špenátem, smetanou, zeleninový salát
- Vepřový plátek na houbách a rýže, zeleninový salát nebo kompot
- Moučník